Up a level |
Yuliatmoko, Welli (2021) Increasing Content Of Local Commodity Resistant Starter For Health. International Journal of Scientific & Technology Research, 10 (8). pp. 111-114. ISSN 2277-8616
Yuliatmoko, Welli and Murdiati, Agnes and Pranoto, Yudi and Marsono, Yustinus (2021) The Effect of Banana Pseudostem Flour and Food Bar of Edible Canna Substituted with Banana Pseudostem Flour on Lipid Profile of Hypercholesterolomic Mice. International Journal on Advanced Science, Engineering and Information Technology, 11 (1). pp. 197-203. ISSN 2088-5334
Yuliatmoko, Welli and Murdiati, Agnes and Pranoto, Yudi and Marsono, Yustinus (2020) The effect of mixture of banana pseudostem flour proportion on organoleptic properties, dietary fiber content, resistant starch, and antioxidants of canna starch-based food bar. Food Research, 4 (3). pp. 906-916. ISSN 2550-2166
Yuliatmoko, Welli and Murdiati, Agnes and Pranoto, Yudi and Marsono, Yustinus (2019) The Effect Of Application Of Cavendish Jepara 30 Banana Pseudostem Flour On Production Of Short-Chain Fatty Acids And Cholesterol In Caecum Digesta Of Hypercholesterolemic Mice. International Journal of Scientific & Technology Research, 8 (12). pp. 1882-1888. ISSN 2277-8616
Yuliatmoko, Welli and Murdiati, Agnes and Yustinus, (2019) Chemical and Functional Properties of Cavendish Jepara 30 (Musa cavendishii) Banana Pseudostem Flour after Blanching and Soaking in Sodium Bisulphite Solution. Pakistan Journal of Nutrition, 18 (10). pp. 936-945. ISSN 1680-5194
Yuliatmoko, Welli and Satyatama, Dian Indrayani (2012) Pemanfaatan Umbi Talas Sebagai Bahan Substitusi Tepung Terigu dalam Pembuatan Cookies yang Disuplementasi dengan Kacang Hijau. Jurnal Matematika Sains dan Teknologi (JMST), 13 (2). pp. 94-106.
Artama, Trimurti and Suhardianto, Anang and Yuliatmoko, Welli (2009) Kajian Kualitas Terhadap Buku Materi Pokok “Pengetahuan Bahan Pangan Hewani” - Universitas Terbuka. Jurnal Pendidikan Terbuka dan Jarak Jauh, 10 (2). pp. 73-83. ISSN 2442-2266
Yuliatmoko, Welli and Marhamah, (2013) Analisis Kualitas Buku Materi Pokok Nutrifikasi Pangan Universitas Terbuka. Project Report. Universitas Terbuka, Jakarta.
Yuliatmoko, Welli and Sunarsih, Nenah (2012) Evaluasi Efektivitas Layanan Tutorial Online Matakuliah PANG4318/Keamanan Pangan DAN PANG4312/Teknologi Pengolahan Pangan DI Universitas Terbuka. Project Report. Universitas Terbuka, Jakarta.
Hartari, Ariyanti and Yuliatmoko, Welli (2011) Desain Kemasan Cookies Talas Lampung. Project Report. Universitas Terbuka, Jakarta.
Sulistyawati, Eko Yuliastuti Endah and Yuliatmoko, Welli (2008) Kualitas Bahan Ajar Buku Materi Pokok Penanganan dan Pengolahan Hasil Peternakan (PANG4313). Project Report. Universitas Terbuka, Tangerang Selatan.
Yuliatmoko, Welli and Febria, Whika (2018) Pembuatan Minuman Fungsional Dari Buah Cabe Jawa (Piper Retrofractum. Vahl). In: UNSPECIFIED, 28 April 2018, Yogyakarta - Indonesia.
Yuliatmoko, Welli (2012) Peran Teknologi Pangan Dalam Mewujudkan Desa Mandiri Pangan. In: Seminar Nasional FMIPA-UT 2012.
Yuliatmoko, Welli (2011) Implementasi e-learning pada Program Studi Ilmu dan Teknologi Pangan Universitas Terbuka. In: Konferensi Nasional ICT-M Politeknik Telkom (KNIP), Politeknik Telkom, Bandung, 8 Desember 2011, Bandung.
Yuliatmoko, Welli (2011) Inovasi Teknologi Produk Pangan Lokal Untuk Percepatan Ketahanan Pangan. In: Seminar Nasional FMIPA-UT 2011.
Yuliatmoko, Welli and Suhardianto, and Sudardi, Anang (2010) Model Pariwisata Berbasis Tradisi Kuliner Nyerwit di Kab. Tulang Bawang Lampung. In: Penelitian.
Yuliatmoko, Welli and Artama, Trimurti (2010) Peran FMIPA Universitas Terbuka Dalam Difusi Inovasi Teknologi Untuk Mendukung Ketahanan Pangan. In: Seminar Nasional FMIPA-UT 2010.
Yuliatmoko, Welli (2020) Potensi Tepung Empulur Batang Pisang (Musa Acuminata Colla) Pada Pembuatan Food Bar Anti Dislipidemia Berbahan Pati Ganyong (Canna edulis Ker.). Doctoral thesis, UGM.