Search for collections on Universitas Terbuka Repository
Items where Subject is "600 Technology and Applied Sciences > 660-669 Chemical Engineering and Related Technologies (Teknologi Kimia dan Ilmu yang Berkaitan) > 664.3 Fats and Oils/Teknologi Pembuatan Lemak dan Minyak untuk Memasak"
![]() | Up a level |
- Dewey Decimal Classification (2)
- 600 Technology and Applied Sciences (2)
- 660-669 Chemical Engineering and Related Technologies (Teknologi Kimia dan Ilmu yang Berkaitan) (2)
- 664.3 Fats and Oils/Teknologi Pembuatan Lemak dan Minyak untuk Memasak (2)
- 660-669 Chemical Engineering and Related Technologies (Teknologi Kimia dan Ilmu yang Berkaitan) (2)
- 600 Technology and Applied Sciences (2)
Group by: Creators | Item Type
Number of items at this level: 2.
N
Nastiti, Tri Ratna (2010) Teknik Pemotongan Proses dalam Pembuatan Margarin Kaya β-Karoten. In: Seminar Nasional FMIPA-UT 2010.
R
Ridawati, and Alsuhendra, and Wardhini, Indah Sukma (2011) Microbiological And Sensory Quality of Beef Rollade Coating With Modified Canna Edulis Starch Edible Film Incorporated With Cumin (Cuminum Cyminum) Oil. In: Seminar Nasional FMIPA-UT 2011.