Search for collections on Universitas Terbuka Repository
Items where Subject is "600 Technology and Applied Sciences > 660-669 Chemical Engineering and Related Technologies (Teknologi Kimia dan Ilmu yang Berkaitan) > 663.6 Nonalcoholic Beverages/Teknologi Pembuatan Minuman Non Alkohol"
![]() | Up a level |
- Dewey Decimal Classification (2)
- 600 Technology and Applied Sciences (2)
- 660-669 Chemical Engineering and Related Technologies (Teknologi Kimia dan Ilmu yang Berkaitan) (2)
- 663.6 Nonalcoholic Beverages/Teknologi Pembuatan Minuman Non Alkohol (2)
- 660-669 Chemical Engineering and Related Technologies (Teknologi Kimia dan Ilmu yang Berkaitan) (2)
- 600 Technology and Applied Sciences (2)
Group by: Creators | Item Type
Number of items at this level: 2.
R
Ridawati, (2014) Analisis Penggunaan Buah Dewandaru (Eugenia uniflora) Pada Produk Mimunam Serbuk Effervescent. In: Seminar Nasional FMIPA-UT 2014, 23 September 2014, Universitas Terbuka.
U
Utami, Herwati Dwi (1998) Proses Pembuatan Susu Kedelai Sebagai Sumber Protein Nabati. Project Report. Universitas Terbuka, Jakarta.